Πέθανε ξαφνικά στα 42 του χρόνια ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής

19:27 - 01/04/2020

Θλίψη στο χώρο του θεάτρου προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος μόλις στα 42 του χρόνια του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λεβαντή.  Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και καλός φίλος του Κωνστανταντίνου,  Γιώργος Βούλγαρης, ο οποίος έγραψε συντετριμμένος. «Με τσακίσες Κωνσταντίνε….Απότομη και άδικη αυτή η αυλαία….Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα….Καλό ταξίδι λεβέντη μου… Το θέατρο πενθεί…Αχ ρε Κωνσταντίνε».. […] The post Πέθανε ξαφνικά στα 42 του χρόνια ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΣΟΚ: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του χρόνια ο Έλληνας ηθοποιός

Θλίψη στο χώρο του θεάτρου προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος μόλις στα 42 του χρόνια του Έλληνα ηθοποιού.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θλίψη! Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής

Έφυγε ξαφνικά στα 42 του χρόνια ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής.  The post Θλίψη! Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

“Έφυγε” ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής σε ηλικία 47 ετών

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστή η είδηση πως ο Κωνσταντίνος Λεβαντής έφυγε από τη ζωή μια μέρα νωρίτερα, στις […] The post “Έφυγε” ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής σε ηλικία 47 ετών appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε ξαφνικά στα 42 του χρόνια ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής

Θλίψη στο χώρο του θεάτρου προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος μόλις στα 42 του χρόνια του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λεβαντή.  Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και καλός φίλος του Κωνστανταντίνου,  Γιώργος Βούλγαρης, ο οποίος έγραψε συντετριμμένος. «Με τσακίσες Κωνσταντίνε….Απότομη και άδικη αυτή η αυλαία….Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο

Διαβάστε το στο madata.gr

Έφυγε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής

Κωνσταντίνος Λεβαντής: «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς μόλις στα 42 του χρόνια ο ηθοποιός. Το άρθρο Έφυγε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

«Έφυγε» ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής

Την είδηση γνωστοποίησε ο καλός φίλος του και συνάδελφος Γιώργος Βούλγαρης The post «Έφυγε» ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής σε ηλικία 42 ετών

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής πέθανε από ανακοπή καρδιάς.Πέθανε, από ανακοπή καρδιάς, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής σε ηλικία 42 ετών. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον επίσης ηθοποιό και πολύ καλό του φίλο Γιώργο Βούλγαρη. Ο Γιώργος Βούλγαρης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «Με τσακίσες Κωνσταντίνε....Απότομη και άδικη αυτή η αυλαία....Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα....Καλό ταξίδι λεβέντη μου... Το θέατρο πενθεί.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν κατάλαβα γιατί στη σάτιρα πρέπει να κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους»

Νίκος Αναδιώτης για Ντόναλντ Τραμπ: «Σίγουρα θα τον ψήφιζα, πρεσβεύει αυτά που αγαπώ, την παράδοση και την οικογένεια»

Νίκος Βέρτης: «Αργά ή γρήγορα βρίσκουμε τον έρωτα -Τα προσωπικά μου προσπαθώ να τα κρατήσω προσωπικά»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χριστίνα Πολίτη: «Την κατηγορούσαν ότι καλύπτει τον σύντροφό της στο metoo, έχει εισπράξει πολλή τοξικότητα»

Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος στο The 2Night Show: «Το παιδικό θέατρο με έζησε στην αρχή της καριέρας μου και ψυχικά και οικονομικά»

Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη δήλωση της συζύγου του μετά τον γάμο τους – «Κοιλού είναι το επίθετό μου»