Τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο Αθηνών, από την Περιφέρεια Αττικής

14:45 - 01/04/2020

Υγειονομικό υλικό και προμήθειες για την ενίσχυση της προστασίας του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Αθηνών, παρέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής παρουσία του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 10.000 γάντια, 3.000 μάσκες και περίπου 650 συσκευασίες αντισηπτικού υλικού (gel αντισηπτικό των 80 και 500 ml και υγρά αντισηπτικά μαντιλάκια). Σε συνεργασία […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόσκληση Εθελοντών για παροχή υπηρεσιών στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων από την Περιφέρεια Αττικής

Ανακοίνωση στην οποία προσκαλεί εθελοντές για παροχή υπηρεσιών στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων έκανε την Τετάρτη (1/4) η Περιφέρεια Αττικής. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση καλούνται άνθρωποι προς παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών, ιατρική φροντίδα, μαγείρεμα, φύλαξη χώρου, συντροφιά, αλλά και τηλεπικοινωνία με συγγενείς. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας αναφέρει: Πρόσκληση Εθελοντών για παροχή υπηρεσιών στις Μονάδες Φροντίδας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή