Λιάνα Κανέλλη: Δεν θα δώσω τον μισθό μου -Δεν βάζουμε πλάτη σε αυτούς που ήταν απέναντί μας
14:53 - 31/03/2020
Δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για τη στήριξη του ταμείου του κορωνοϊού, η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε μια δική της διάσταση στο θέμα. …
The post Λιάνα Κανέλλη: Δεν θα δώσω τον μισθό μου -Δεν βάζουμε πλάτη σε αυτούς που ήταν απέναντί μας appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Kανέλλη δεν δίνει τον μισθό της και λέει: «Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;»
Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 εξήγησε τους λόγους της απόφασής της.
Διαβάστε το στο GazzettaΚανέλλη: «Δεν θα δώσω τον μισθό μου – Δεν βάζουμε πλάτη σε αυτούς που ήταν απέναντί μας»
Δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για τη στήριξη του ταμείου του κορωνοϊού, η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε μια δική της διάσταση στο θέμα.
The post Κανέλλη: «Δεν θα δώσω τον μισθό μου – Δεν βάζουμε πλάτη σε αυτούς που ήταν απέναντί μας» appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Διαβάστε το στο sinidisi.grΚανέλλη: Δεν δίνω το μισθό μου - Υποκριτές αυτοί που είπαν στο λαό να ζήσει με 400€
Δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.
Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για τη στήριξη του ταμείου του κορωνοϊού, η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας
Διαβάστε το στο madata.grΚανέλλη: «Δεν δίνω τον μισθό μου, δεν βάζω πλάτη» (vid)
Δήλωση που θα συζητηθεί αρκετά από τη Βουλευτή του ΚΚΕ...
The post Κανέλλη: «Δεν δίνω τον μισθό μου, δεν βάζω πλάτη» (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΛιάνα Κανέλλη: Δεν θα δώσω τον μισθό μου -Δεν βάζουμε πλάτη σε αυτούς που ήταν απέναντί μας
Δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.
Διαβάστε το στο to10.grΚανέλλη: «Δεν δίνω το μισθό μου – Υποκριτές αυτοί που είπαν στο λαό να ζήσει με 400€»
Δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για τη στήριξη του ταμείου του κορωνοϊού, η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε μια δική της διάσταση στο θέμα. […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr