Ευάγγελος Μεϊμαράκης-Δίνω το 50% του μισθού μου

09:34 - 31/03/2020

Στο κάλεσμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη – κάλεσε τους βουλευτές και υπουργούς να δώσουν το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορονοϊού – ανταποκρίθηκε ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Επικροτώ την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και ανταποκρίνομαι άμεσα στο κάλεσμά του. Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για να ξεπεράσουμε την πανδημία έγραψε στο Twitter. Επικροτώ την πρωτοβουλία του @PrimeministerGR και ανταποκρίνομαι άμεσα στο κάλεσμά του.Ολοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για να ξεπεράσουμε την πανδημία.#Covid_19 #menoumespiti — Vaggelis Meimarakis (@v_meimarakis) March 30, 2020 Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog > Διαβάστε όλο το άρ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ: Καταθέτω το 50% του μισθού μου

Συντονίζομαι απόλυτα με Νεκταριο Φαρμακη Και φυσικά θα καταθέσω το 50% του μισθού μου και Απριλίου και Μαΐου στο ταμείο για τα νοσοκομεία μας και όχι μόνο αυτό, ήδη είμαι σε επαφή με ιδιώτες για να ενισχύσουν το νοσοκομείο αναφοράς του ΠΓΝΠ σε υποδομή και σύντομα θα σας ανακοινώσω νέα Εθελοντής όπου χρειαστεί ,τι νόημα έχει η δημόσια θέση , η αιρετή χωρίς προσφορά στην δύσκολη ώρα Στον πόλεμο αυτό είμαστε όλοι μαζί , είμαστε σε μια κοινωνία συνεκτική , κάνω ότι μπορώ να αποδείξω αυτό που έλεγε η στάση ζωής μου πάντα όπως με ξέρετε , το ανθρώπινο πρόσωπο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη