Η Αθηναΐς Νέγκα εξομολογείται “Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα κορωνοϊό”

09:09 - 31/03/2020

Η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε πριν από τρεις μέρες στο Instagram ότι έχει νοσήσει από κορωνοϊό, με ήπια συμπτώματα, πυρετό και […] The post Η Αθηναΐς Νέγκα εξομολογείται “Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα κορωνοϊό” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αθηναΐς Νέγκα εξομολογείται “Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα κορωνοϊό”

Η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε πριν από τρεις μέρες στο Instagram ότι έχει νοσήσει από κορωνοϊό, με ήπια συμπτώματα, πυρετό και πόνο στο σώμα. Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε, ότι δεν έχει ιδέα πώς κόλλησε τον ιό. “Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, μυϊκούς πόνους, με πονούσε ο λαιμός μου. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός. Δεν πήγα να κάνω το τεστ γιατί δεν είναι για χόρταση τα τεστ και είναι μια διαδικασία να βγεις από το σπίτι σου για να πας να το κάνεις και αν έχεις τον ιό τον διασπείρεις. Δεν έρχομαι σε επαφή με κ

Διαβάστε το στο thestival.gr

H Αθηναΐς Νέγκα στο Live news: «Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα κοροναϊό» (video)

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή «Live news» για τα συμπτώματα που έχει, ενώ απορεί πώς κόλλησε καθώς πρόσεχε πολύ. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr   The post H Αθηναΐς Νέγκα στο Live news: «Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα κοροναϊό» (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Η Αθηναΐς Νέγκα εξομολογείται "Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα κορωνοϊό"

Η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε πριν από τρεις μέρες στο Instagram ότι έχει νοσήσει από κορωνοϊό, με ήπια συμπτώματα, πυρετό και πόνο στο σώμα. Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε, ότι δεν έχει ιδέα πώς κόλλησε τον ιό. “Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω.

Διαβάστε το στο madata.gr

Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν ξέρω πως κόλλησα κορωνοϊό – Έχω 8 μέρες πυρετό»

Η Αθηναΐς Νέγκα είχε δηλώσει πως είναι θετική στον κορωνοϊό πριν από λίγες ημέρες μέσω Instagram. Η δημοσιογράφος μίλησε σε εκπομπή, όπου και υποστήριξε ότι δεν έχει «ιδέα για το πως κόλλησε τον ιό». «Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, μυϊκούς πόνους, με […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν ξέρω πως κόλλησα κορωνοϊό - Έχω 8 μέρες πυρετό»

Η Αθηναΐς Νέγκα είχε δηλώσει πως είναι θετική στον κορωνοϊό πριν από λίγες ημέρες μέσω Instagram. Η δημοσιογράφος μίλησε σε εκπομπή, όπου και υποστήριξε ότι δεν έχει «ιδέα για το πως κόλλησε τον ιό». «Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, μυϊκούς πόνους, με πονούσε ο λαιμός μου. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός. Δεν πήγα να κάνω το τεστ γιατί δεν είναι για χόρταση τα τεστ και είναι μια διαδικασία να βγεις από το σπίτι σου για να πας να το κάνεις και αν έχεις τον ιό τον διασπείρεις. Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, προσπαθώ να έχω περιορισμένες επα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Η Αθηναΐς Νέγκα εξομολογείται “Κυκλοφορούσα με γάντια & απολυμαντικά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κόλλησα””

Η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε πριν από τρεις μέρες στο Instagram ότι έχει νοσήσει από κορονοϊό, με ήπια συμπτώματα, πυρετό και πόνο στο σώμα. Το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι δεν έχει ιδέα πώς κόλλησε τον ιό. “Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κορονοϊός τώρα: Αθηναΐς Νέγκα: Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα. Έχω 8 μέρες πυρετό

Η Αθηναΐς Νέγκα όπως σας ενημερώσαμε βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην εκπομπή Live news για το πώς είναι η περίοδος της καραντίνας. Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, μυϊκούς πόνους, με πονούσε ο λαιμός μου. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός. Δεν πήγα να κάνω το τεστ γιατί δεν είναι για χόρταση τα τεστ και είναι μια διαδικασία να βγεις από το σπίτι σου για να πας να το κάνεις και αν έχεις τον ιό τον διασπείρεις.   Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές με τα παιδιά μου και... >

Διαβάστε το στο spoilers

Νέγκα: “Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα κορωνοϊό”

Tι αποκάλυψε στον Νίκο Ευαγγελάτο

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»