Globetrotters: Νέος τσακωμός για το ζευγάρι - Καβγάς Χάρη Βαρθακούρη με Αντζελίνα (βίντεο)

22:37 - 23/10/2019

Κάθε επεισόδιο και μία διαφωνία… Ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του Αντελίνα, τσακώθηκαν και στο νέο επεισόδιο του Globetrotters. Το ζευγάρι, που τσακώθηκε άγρια στο Βιετνάμ , ταξίδεψε στη Σιγκαπούρη. Το ταξίδι τους, ωστόσο, του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς μιας και μόλις προσγειώθηκαν τσακώθηκαν. Αντελίνα: Γιατί το κάνεις αυτό; Χάρης: Ποιο αγάπη μου; Αντελίνα.: Γιατί το κάνεις αυτό; Απάντησέ μου γιατί το κάνεις αυτό. Όταν μιλάω δεν θέλω να το κάνεις αυτό. Χάρης: Δεν θες να αναπνέω; Αντελίνα: Δεν θέλω να το κάνεις αυτό, ξέρεις πολύ καλά τι λέω. Δεν θέλω να το κάνεις αυτό όταν μιλάω. Χάρης: Ποιο; Αντελίνα: Καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά τι λέω. Όταν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις