Πρετεντέρης για δημοσιεύματα περί νοσηλείας του λόγω κορωνοϊού : «Άντε να μην πάρουμε καμία ανάποδη»

15:18 - 30/03/2020

Με μια ανάρτησή του στο twitter ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος έχει διαγνωσθεί με κορονοϊό διαψεύδει δημοσιεύματα ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. The post Πρετεντέρης για δημοσιεύματα περί νοσηλείας του λόγω κορωνοϊού : «Άντε να μην πάρουμε καμία ανάποδη» appeared first on EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός - Πρετεντέρης: «Διακινούν οτι κάπου νοσηλεύομαι - Άντε να μην πάρουμε καμία ανάποδη»

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Ο Γιάννης Πρετεντέρης αποκάλυψε πως είναι θετικός στον ιό

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Γ.Πρετεντέρης διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί διασωλήνωσής του - «Άντε να μην πάρουμε καμία ανάποδη»

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και αναρρώνει στο σπίτι του. Ωστόσο, διάφορα δημοσιεύματα, ήθελαν τον γνωστό δημοσιογράφο να βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Ο ίδιος, οργισμένος από τις ανυπόστατες φήμες, απαντά μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. “Καλημέρα σε όλους κι ευχαριστίες από καρδιάς για τις ζεστές ευχές σας. Κάποιοι ανόητοι διακινούν ότι δήθεν κάπου νοσηλεύομαι. Είμαι σπίτι με τα βιβλία μου, τα γραψίματα μου κι ακούω τους γιατρούς μου. Άντε να μην πάρουμε καμία ανάποδη”, έγραψε ο Γιάννης Πρετεντέρης. Πρετεντέρης @ta_nea καλημέρα σε όλους κι ευχαριστίες από καρδιάς για τις ζεστές ευχές σας. Καποιοι ανόητοι διακινουν οτι δήθεν κάπ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Πρετεντέρης για τα περί νοσηλείας του: Άντε να μην πάρω καμία ανάποδη

Η αντίδραση του δημοσιογράφου που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό σε δημοσιεύματα

Διαβάστε το στο news.gr

Έξαλλος ο Πρετεντέρης: «Άντε να μην πάρουμε καμία ανάποδη»!

Οργισμένος ο Γιάννης Πρετεντέρης για αυτούς που τον θέλουν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο The post Έξαλλος ο Πρετεντέρης: «Άντε να μην πάρουμε καμία ανάποδη»! appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Θεσσαλονίκη: «Με επίσημο ένδυμα» θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής

Γ.Γ. Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για ΑΙ: Φανταστείτε να αλλοιώνεται το μήνυμα θρησκευτικών ηγετών

Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στο Ντονέτσκ και επισκέφθηκε αιχμάλωτους πολέμου, vid

Τραμπ για Ομπάμα: Νομίζω πως τελικά θα με… ψηφίσει

Βίντεο Δούκα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια»;

Συναγερμός στην Αθήνα: Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών με εκρηκτικά και όπλα στο ΙΧ τους