Συγκλονίζει ο Τζώνη Καλημέρης για κορωνοϊό: «Ένιωθα σαν λεπρός» – Πώς τον κόλλησε

23:43 - 26/03/2020

Ποιες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Τζώνη Καλημέρη για τον κορωνοϊό; Ο Τζώννυ Καλημέρης έγραψε δύο λόγια για το πώς κόλλησε τον κορωνοϊό τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του, Χριστίνα Κοντοβά και πώς το αντιμετώπισαν. «15 μέρες κλεισμένοι στο σπίτι. Σε κοινωνική έξοδο, η σύντροφός μου και εγώ παρασυρθήκαμε, αγκαλιάσαμε και φιλήσαμε φίλους μας, ένας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Τζώνη Καλημέρης για κορωνοϊό: Ένιωθα σαν λεπρός – Πώς τον κόλλησε

Ποιες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Τζώνη Καλημέρη για τον κορωνοϊό; Ο Τζώννυ Καλημέρης έγραψε δύο λόγια για το πώς κόλλησε τον κορωνοϊό τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του, Χριστίνα Κοντοβά και πώς το αντιμετώπισαν. 15 μέρες κλεισμένοι στο σπίτι. Σε κοινωνική έξοδο, η σύντροφός μου και εγώ παρασυρθήκαμε, αγκαλιάσαμε και φιλήσαμε φίλους μας, ένας από τους οποίους την επόμενη ημέρα μας ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικός στον ιό. Έτσι, ήμασταν από τους πρώτους που μπήκαν από μόνοι τους σε απομόνωση. Μιλήσαμε με τη γιατρό μας, η οποία μας έδωσε όσο περισσότερες πληροφορίες για το τι να περιμένουμε. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν ακριβώς όπως τα περιγράφουν οι γιατροί. Τα πρώτα συμπτώματα ξεκίνησαν τ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΕΡΙΞΑΝ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΟ ART ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις…

ΚΕΡΚΥΡΑ : Σε εξέλιξη φωτιά στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή Τεμπολόνι…

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Ιεράπετρα… (Εικόνες)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” – 58.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ “ΣΦΥΡΙ” ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ FUNDS ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΙΜΑ” – ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ”- ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όχι από Ιράν στις ΗΠΑ, σε διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων…