Συγκινεί το μήνυμα του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τον Έβρο! Η Ελλάδα πάντα έβγαινε δυνατή από τις δυσκολίες. Αυτό θα γίνει και τώρα!

13:02 - 25/03/2020

Άκρως συγκινητικό ήταν το  μήνυμα του πιλότου  της Πολεμικής Αεροπορίας που έκανε την υπερπτήση πάνω από τις Καστανιές Έβρου. Ακούστε όσα είπε

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιλότος F16 Ζεύς: Η Ελλάδα πάντα έβγαινε πιο δυνατή στις δυσκολίες. Αυτό θα γίνει και τώρα

Με ένα εμψυχωτικό μήνυμα, που απευθυνόταν σε όλους τους Έλληνες, ένας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας τίμησε τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Το μήνυμα του πιλότου αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F16 Ζεύς, της ΠΑ έλεγε: «Ελληνίδες, Έλληνες. Όλοι μαζί ενωμένοι, να συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας. Στα 199 χρόνια από την επανάσταση […] Πιλότος F16 Ζεύς: Η Ελλάδα πάντα έβγαινε πιο δυνατή στις δυσκολίες. Αυτό θα γίνει και τώρα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει