Η εξομολόγηση του Σπύρου Πούλη – "Ήταν κακοί άνθρωποι, δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί τους"

01:09 - 25/03/2020

Στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Πούλης που μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους κακούς συναδέλφους του, με τους οποίους δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά. Είσαι ένας άνθρωπος που αυτοσαρκάζεται και “τσαλακώνεται”. Φοβήθηκες μήπως αυτό έχει αρνητική επίπτωση στη δουλειά σου; Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ψεύτικοι άνθρωποι. Το σιχαίνομαι αυτό. Δεν γουστάρω καθόλου τις ψευτοσοβαροφάνειες και με κάποιους συναδέλφους και γενικά. Βλέπω κάποιες συνεντεύξεις που το παίζουν σοβαροί και γελάω. Επίσης, βλέπω κόσμο της showbiz που οι ίδιοι καλούν παπαράτσι για να γίνουν γνωστοί μέσα από την προσωπική τους ζωή και μετά λένε «τώρα μη με βγάλεις, δεν θέλω». Γελάω με όλα αυτ

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Πούλης: «Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί τους…»

Στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη έδωσε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Πούλης που μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους κακούς συναδέλφους του, με τους οποίους δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά. Αναλυτικά η συνέντευξη του: Είσαι ένας άνθρωπος που αυτοσαρκάζεται και “τσαλακώνεται”. Φοβήθηκες μήπως αυτό έχει αρνητική επίπτωση στη δουλειά σου; «Δεν μου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο