Κώστας Κρομμυδάς - Μαρίνα Γιώτη: Μένουν σπίτι και αποκαλύπτουν πως περνάνε τις ώρες τους

19:29 - 23/03/2020

Ο δημοφιλής Έλληνας συγγραφέας Kώστας Κρομμύδας  και η σύζυγος του και πολύ γνωστή συγγραφέας παιδκών βιβλίων  φιλοξενήθηκαν  στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσω skype και μίλησαν  για το πώς περνάνε τον χρόνο  στο  σπίτι τους, αυτή την περίοδο που μένουν μέσα όπως οι περισσότεροι Έλληνες. "Έχουμε επιλέξει να είμαστε κοντά στους αναγνώστες μας και κάνουμε αναγνώσεις live", τόνισαν μεταξύ άλλων. Δείτε όσα είπαν

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει