Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πρετεντέρης - «Ηθικό ακμαιότατο»

11:10 - 23/03/2020

Μέσω social media ο Γιάννης Πρετεντέρης ανακοίνωσε πως προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό

Διαβάστε Περισσότερα στο lifo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορονοϊό και ο Γιάννης Πρετεντέρης- Τι γράφει για την κατάσταση της υγείας του

"Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομόνωση", έγραψε.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Γιάννης Πρετεντέρης – Το ανακοίνωσε στο Twitter

Θετικός στο κορωνοϊό είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter έχει «ηθικό ακμαιότατο και έχει πολλά βιβλία να διαβάσει». «Τώρα πληροφορούμαι ότι βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομόνωση. Ευτυχώς έχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι νομίζει ο Κινέζος, αλλά […] The post Θετικός στον κορωνοϊό και ο Γιάννης Πρετεντέρης – Το ανακοίνωσε στο Twitter appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης

Θετικός στον κορονοϊό ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης Mon, 23/03/2020 - 11:20

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πρετεντέρης - Το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter

Θετικός στον νέο κορωνοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.  Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter. «Τώρα πληροφορούμαι ότι βρέθηκα θετικός στον κορωνοιο. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομόνωση. Ευτυχώς έχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι νομίζει ο Κινέζος αλλά εμείς φάγαμε τα νιάτα μας στους Βιετκόνγκ!», έγραψε ο Γιάννης Πρετεντέρης στην ανάρτησή του.  Τωρα πληροφορούμαι οτι βρέθηκα θετικός στον κορονοιο. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομονωση. Ευτυχως εχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι νομίζει ο Κινεζος αλλα εμείς φάγαμε τα νιάτα μας στους Βιετκόνγκ! ???????????????? #COVIDー19 — Yannis Pre

Διαβάστε το στο pronews.gr

Με κορονοϊό ο Γιάννης Πρετεντέρης

θετικός στον κορονοϊό είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των κοινωνικών δικτύων: «Τωρα πληροφορούμαι οτι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομόνωση. Ευτυχώς εχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι    Τωρα πληροφορούμαι οτι βρέθηκα θετικός στον κορονοιο. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομονωση. Ευτυχως […]

Διαβάστε το στο glocal.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lifo.gr

Αντζελίνα Τζολί: Εκατομμύρια παιδιά κινδυνεύουν- Δεν κάνουμε αρκετά για να τα προστατεύσουμε

Ιρλανδία: Παμπ που έκλεισε λόγω του lockdown μετατράπηκε σε νοσοκομείο άγριων ζώων

Φάουτσι: Πιθανό να φοράμε και το 2022 μάσκες- Οι ΗΠΑ προσεγγίζουν τους 500.000 νεκρούς

Malcolm X: Η οικογένειά του λέει πως επιστολή δείχνει ότι αστυνομία και FBI συνωμότησαν για τη δολοφονία του

Μάσκες: Η αντιπολίτευση διαμαρτύρεται για υπερκοστολογημένες αναθέσεις

Κορωνοϊός: Βρέφος 20 ημερών νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων