Πιλότος των Turkish Airlines βρέθηκε θετικός στοκ κορονοϊό

07:30 - 23/03/2020

Ένας πιλότος των Turkish Airlines βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη. Όπως αναφέρει το Turkish Agency – Coronavirus, διαπιστώθηκε ότι τις τελευταίες δέκα μέρες είχε πετάξει σε τρεις διαφορετικούς προορισμούς και είχε έρθει σε επαφή με 134 αλλα μέλη πληρώματος κι επιβάτες. Είναι ένα απλό και κατανοητό παράδειγμα του πώς ενας […] The post Πιλότος των Turkish Airlines βρέθηκε θετικός στοκ κορονοϊό appeared first on Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο ptisidiastima.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Πρετεντέρης θετικός στο κορονοϊό

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Γιάννης Πρετεντέρης έκανε γνωστό ότι βρέθηκε κι εκείνος θετικός […] The post Ο Γιάννης Πρετεντέρης θετικός στο κορονοϊό appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

O Γιάννης Πρετεντέρης βρέθηκε θετικός στο νέο κορονοϊό SARS-Cov-2

Με ένα μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στο νέο κορονοϊό SARS-Cov-2. Ο δημοσιογράφος στο μήνυμά του στο γνωστό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης προσπάθησε να αντιμετωπίσει την είδηση με μια αίσθηση χιούμορ. «Τωρα πληροφορούμαι οτι

Διαβάστε το στο madata.gr

Γνωστός μουσικός ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Γνωστός μουσικός ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται ήδη σε καραντίνα. Ο λόγος για τον David Bryan των Bon Jovi. Πήρα τα αποτελέσματά μου και βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ήμουν άρρωστος για μια εβδομάδα και αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Παρακαλώ μη φοβάστε! Είναι γρίπη όχι πανούκλα. Είμαι σε καραντίνα εδώ και μία εβδομάδα και θα παραμείνω για άλλη μία. Και όταν αισθανθώ καλύτερα θα υποβληθώ ξανά στο τεστ για να σιγουρευτώ ότι έχω απαλλαγεί από τον άθλιο ιό. Σας παρακαλώ να βοηθάτε ο ένας τον άλλον. Αυτό θα περάσει σύντομα… με τη βοήθεια κάθε Αμερικανού!!! ανέφερε το μέλος των Bon Jovi. Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γνωστός μου

Διαβάστε το στο spoilers

Βρέφος τριών μηνών θετικό στον κορονοϊό

Θετικό βρέθηκε στον κορονοϊό ένα βρέφος τριών μηνών, όπως μεταδίδει το Mega. Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής πώς κόλλησε τον ιό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα με τη μητέρα του. Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα τον Δεκέμβριο και βρίσκεται μαζί με τη μητέρα του στο νοσοκομείο. Η μητέρα του περιμένει τα αποτελέσματα του δικού της […]

Διαβάστε το στο politik.gr

O Harvey Weinstein βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Harvey Weinstein περνάει μία αρκετά δύσκολη περίοδο. Ο άνθρωπος του … Διαβάστε περισσότερα "O Harvey Weinstein βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό" The post O Harvey Weinstein βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό appeared first on Instyle GR.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ptisidiastima.com

Η AEGEAN προσθέτει νέα δρομολόγια και προορισμούς από τη νέα χρονιά

Καζακστάν: παρέλαβε το πρώτο μεταγωγικό A400M

ΗΠΑ: Η Ρωσία θα δώσει μαχητικά στη Βόρεια Κορέα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 26 Νοεμβρίου/9 Δεκεμβρίου 1912: Κατάληψη του Δρίσκου, η θυσία των Γαριβαλδινών εθελοντών

Εκπαίδευση στελεχών Αλβανίας, Μαυροβουνίου και Σερβίας στο Σχολείο διαφυγής από βυθιζόμενο ελικόπτερο

To Dassault Mirage 6000 των 3,5 Mach που δεν πέταξε ποτέ