Νέα ενημερωτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ

15:59 - 22/03/2020

Νέα, ζωντανή ενημερωτική εκπομπή ξεκινά τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, στις 17.05, στον ΣΚΑΪ. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή ο Νίκος Στραβελάκης, και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη η Εύα Αντωνοπούλου θα παρουσιάζουν όλες τις... Εξελίξεις Live που αφορούν στην πανδημία του κορωνοϊού. Ποιες είναι οι επιπτώσεις της στη ζωή μας, την κοινωνία αλλά και την οικονομία; Τι περιοριστικά μέτρα λαμβάνει η κυβέρνηση; Οι ραγδαίες Εξελίξεις Live... Λεπτό προς λεπτό, καθημερινά, θα καταγράφονται όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, με τους ειδικούς να δίνουν οδηγίες, να ενημερώνουν...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει