Γιώργος Γεροντιδάκης: Τι απαντά σε όσους τον ρωτάνε για ποιο λόγο δεν προβάλλονται τα επεισόδια από τις "Άγριες Μέλισσες" που έχουν γυριστεί.

13:20 - 20/03/2020

Τις ιδέες του για το πώς θα περάσουμε την ώρα μας όμορφα εν μέσω καραντίνας έδωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες» αυτές τις μέρες #Μένει_σπίτι και παίζει ποδόσφαιρο με το χαρτί υγείας, παρακολουθεί πολλές σειρές στο Netflix και αραιά και που πηγαίνει μόνος του μία βόλτα στη θάλασσα για να πάρει καθαρό αέρα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το σίριαλ και εξήγησε ότι έχουν ήδη γυριστεί κάποια νέα επεισόδια, όμως χρειάζεται να δουλέψουν οι άνθρωποι του μοντάζ και άλλοι πολλοί ώστε να βγει στον...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει