Συγκινεί ο Ανδρέας Γεωργίου:Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο... ήταν η τελευταία φορά που την είδα..

22:29 - 19/03/2020

Ένα πολύ συγκινητικό video με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη του γιαγιά δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ο Ανδρέας Γεωργίου και σίγουρα έφερε δάκρυα στα μάτια πολλών. "Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο... ήταν η τελευταία φορά που την είδα... είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορώ να πάω στο ίδρυμα... ευχαριστώ τους φροντιστές του Ματέρια που παρ´όλες τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν. Εγώ όταν τελειώσει όλο αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω την γιαγιά μου και μετά να οργανώσω ένα τεράστιο πάρτυ!!!...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει