Μπακογιάννη: Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών
22:57 - 22/10/2019
«Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα. Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ. Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker. Όπως αποδεικνύεται, ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών», ανέφερε σε tweet που έκανε το βράδυ της Τρίτης, η Ντόρα Μπακογιάννη.
Να σημειωθεί ότι η κ. Μπακογιάννη μιλώντας το πρωί στο «Open» και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» είχε αναφέρει –μεταξύ άλλων- για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την ταινία «Τζόκερ» ότι «Πήραν δύο υπάλληλοι, μέσα σε όλα μάλιστα και η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, την οποία την ξέρω την κ. Βλαζάκη, την ξέρω και πάρα πολύ κα
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Μπακογιάννη αναγνωρίζει το λάθος της και ζητά συγγνώμη από την Βλαζάκη! «Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών»
Μετά το ξέσπασμα της Μαρίας Βλαζάκη, όσον αφορά τη διαπόμπευση της από την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η πρώτη θέλησε...
The post H Μπακογιάννη αναγνωρίζει το λάθος της και ζητά συγγνώμη από την Βλαζάκη! «Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr