Αυγό: Κρόκος ή ασπράδι και υγιεινός τρόπος παρασκευής
07:56 - 19/03/2020
Τα αυγά κυριαρχούν στα μενού όλων των ειδών πρωινού παγκοσμίως. Αλλά το ταπεινό αυγό έρχεται με πολλές ερωτήσεις. Ανεβάζουν την χοληστερίνη; Είναι καλύτερα τα ασπράδια από τους κρόκους; Και τι γίνεται με τα βιολογικά αυγά – είναι όντως πιο θρεπτικά; Είτε τα τρώτε κάθε μέρα είτε απλά περιστασιακά, υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε για […]
The post Αυγό: Κρόκος ή ασπράδι και υγιεινός τρόπος παρασκευής appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr