Η Λίτσα Πατέρα για τον κορονοϊό – Πότε έρχονται τα δύσκολα και πότε θα το ξεπεράσουμε;
12:58 - 18/03/2020
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Λίτσα Πατέρα με το Happy Day, μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον κορονοϊό […]
The post Η Λίτσα Πατέρα για τον κορονοϊό – Πότε έρχονται τα δύσκολα και πότε θα το ξεπεράσουμε; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Λίτσα Πατέρα κάνει πρόβλεψη για τον κοροναϊό – Πότε θα το ξεπεράσουμε; (βίντεο)
Ποια περίοδος θα είναι η πιο δύσκολη και πότε θα φτιάξουν τα πράγματα;
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για τον κορονοϊό! Ποιες μέρες θα συμβεί κάτι μεγάλο και πότε θα υποχωρήσει;
Ποια περίοδος θα είναι η πιο δύσκολη; Πότε θα καλυτερεύσει η κατάσταση; Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Λίτσα Πατέρα με το Happy Day, μίλησε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για τον κορονοϊό! Ποιες μέρες θα συμβεί κάτι μεγάλο και πότε θα υποχωρήσει; δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο NewsitΗ Λίτσα Πατέρα κάνει αστρολογικές προβλέψεις για τον κοροναϊό: Πότε θα το ξεπεράσουμε;
Η Λίτσα Πατέρα βγήκε τηλεφωνικά στο Happy Day και έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις για την επιδημία και πότε αρχίζει η ευοίωνη περίοδος.
The post Η Λίτσα Πατέρα κάνει αστρολογικές προβλέψεις για τον κοροναϊό: Πότε θα το ξεπεράσουμε; appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤι προβλέπει η Λίτσα Πατέρα για τον κορονοϊό – Πότε έρχονται τα δύσκολα και πότε θα το ξεπεράσουμε;
Ποια περίοδος θα είναι η πιο δύσκολη και πότε θα φτιάξουν τα πράγματα; Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Λίτσα Πατέρα με το Happy Day, μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον κορονοϊό και τις αστρολογικές προβλέψεις. Πότε θα φτάσει η επιδημία στην κορύφωσή της και πότε αρχίζει η ευοίωνη περίοδος; “Εγώ ίσως να είμαι […]
The post Τι προβλέπει η Λίτσα Πατέρα για τον κορονοϊό – Πότε έρχονται τα δύσκολα και πότε θα το ξεπεράσουμε; appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΗ πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για τον κορονοϊό! Ποιες μέρες θα συμβεί κάτι μεγάλο και πότε θα υποχωρήσει;
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Λίτσα Πατέρα με το Happy Day, μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον κορονοϊό και τις αστρολογικές προβλέψεις. Πότε θα φτάσει η επιδημία στην κορύφωσή της και πότε αρχίζει η ευοίωνη περίοδος; “Εγώ ίσως να είμαι λίγο περισσότερο αισιόδοξη. Βλέπω μία ένταση στο τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Η […]
Διαβάστε το στο irafina.gr