Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αλμπάνη για την περιπέτεια υγείας του: «Οι γονείς μου δεν ήξεραν»
18:44 - 22/10/2019
Μεσάνυχτα: Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο δίνει απόψε στην Ελεονώρα Μελέτη ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ηθοποιός ο οποίος πέρασε έναν εφιάλτη, μιλάει πρώτη φορά γι» αυτό δημόσια και περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε παλεύοντας για την ίδια του τη ζωή. «Οι γονείς μου δεν ήξεραν. Είναι άγριο πολύ για τους γονείς αυτό» παραδέχτηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος τόνισε πως η μεγαλύτερη ανάγκη του εκείνη την εποχή ήταν να πατήσει γερά στα πόδια του. Εκεί όμως που λύγισε ήταν όταν
The post Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αλμπάνη για την περιπέτεια υγείας του: «Οι γονείς μου δεν ήξεραν» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο – «Οι γονείς μου δεν το ήξεραν»!
Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο θα κάνει απόψε ο Αντίνοος Αλμπάνης στα «Μεσάνυχτα». «Οι γονείς μου δεν ήξεραν». Απόψε, στις 23:40 στον Alpha, ο Αντίνοος Αλμπάνης δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», μετά την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος πριν λίγους μήνες πως ήρθε αντιμέτωπος με τον […]
Διαβάστε το στο irafina.gr