Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη οικογενειακή φωτογράφιση με τον Ετεοκλή και την κόρη τους!

16:48 - 22/10/2019

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν τις τελευταίες εβδομάδες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς πλέον είναι οικογένεια! The post Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη οικογενειακή φωτογράφιση με τον Ετεοκλή και την κόρη τους! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη οικογενειακή φωτογράφιση με τον Ετεοκλή και την κόρη τους

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν τις τελευταίες εβδομάδες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς πλέον είναι οικογένεια! Το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, το οποίο ήδη έχει ξετρελάνει τους διάσημους γονείς της.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»