«Εγώ άντεξα έναν χρόνο σε νοσοκομείο. Σίγουρα μπορείς να αντέξεις 15 μέρες στο σπίτι σου»: Το μήνυμα που συγκλονίζει
12:11 - 16/03/2020
Είναι γνωστό ότι ο Ετεοκλής Παύλου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να μείνει σχεδόν ένα χρόνο μέσα σε νοσοκομείο προτού επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής. Ο σύντροφος της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου, ανήρτησε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο instagram του, προτρέποντας τον κόσμο να παραμείνει σπίτι του για να «αποκρούσουμε» τον κορωνοϊό. Διαβάστε περισσότερα στο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονιστικός Ετεοκλής Παύλου: Εγώ άντεξα 1 χρόνο στο νοσοκομείο, είμαι σίγουρος μπορείς να αντέξεις στο σπίτι σου
Συγκινητική ανάρτηση από τον γνωστό αθλητή που στηρίζει το "Μένουμε Σπίτι"
Διαβάστε το στο thetoc.grΕτεοκλής Παύλου: «Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο – Μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου» (pics)
Δείτε τι έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου
Διαβάστε το στο mononews.grΕγώ άντεξα έναν χρόνο σε νοσοκομείο. Σίγουρα μπορείς να αντέξεις 15 μέρες στο σπίτι σου: Το μήνυμα που συγκλονίζει
Είναι γνωστό ότι ο Ετεοκλής Παύλου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να μείνει σχεδόν ένα χρόνο μέσα σε νοσοκομείο προτού επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής. Ο σύντροφος της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου, ανήρτησε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο instagram του, προτρέποντας τον κόσμο να παραμείνει σπίτι του για να αποκρούσουμε τον κορωνοϊό. Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr
>> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εγώ άντεξα έναν χρόνο σε νοσοκομείο. Σίγουρα μπορείς να αντέξεις 15 μέρες στο σπίτι σου: Το μήνυμα που συγκλονίζει
Διαβάστε το στο spoilersΕτεοκλής Παύλου: Άντεξα 1 χρόνο στο νοσοκομείο, δεν μπορείς να αντέξεις 15 μέρες σπίτι σου;
Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου συγκινεί και παρακινεί όλους τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι τους για 15 μέρες. «Εγώ άντεξα έναν χρόνο στο νοσοκομείο, εσύ δεν μπορείς να αντέξεις 15 μέρες;», γράφει χαρακτηριστικά. #Μενουμεσπιτι είναι η γενική οδηγία που δόθηκε απ’ το υπουργείο Υγείας, ωστόσο υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που δεν ακολουθούν τη συγκεκριμένη […]
Το άρθρο Ετεοκλής Παύλου: Άντεξα 1 χρόνο στο νοσοκομείο, δεν μπορείς να αντέξεις 15 μέρες σπίτι σου; εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΡαγίζει καρδιές ο Ετεοκλής Παύλου: «Αντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο, είμαι σίγουρος μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου»
Ο Ετεοκλής Παύλου έδωσε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊου. Κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν και στον χρόνο που έμεινε στο νοσοκομείο για ένα χρόνο λόγω του τραυματισμού του, προσπάθησε να κινητοποιήσει τους Έλληνες να μη χάνουν την ουσία της ζωής. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε όσους παραπονιούνται που θα παραμείνουν στα σπίτια …
The post Ραγίζει καρδιές ο Ετεοκλής Παύλου: «Αντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο, είμαι σίγουρος μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου» appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε το στο agriniopress.gr