Κορονοϊός: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών! Βίντεο

12:54 - 14/03/2020

Η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς της πολιτείας, με πρώτο φυσικά το υπουργείο υγείας έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες άτυπα αλλά και επίσημα την καμπάνια για την ενημέρωση ότι όλοι πρέπει να μείνουμε σπίτι προκειμένου να αποτραπεί η μετάδοση του κορονοϊού και να νοσήσουν όσο λιγότεροι συνάνθρωποί μας. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αγαπημένος ηθοποιός συμμετέχει στην […] The post Κορονοϊός: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών! Βίντεο appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Οι ανθρώπινες δραστηριότητες που ευνοούν την εξάπλωση των φονικών ιών

Οι ραγδαίοι ρυθμοί της αποψίλωσης των δασών, η αστυφιλία και η κατασκευή δρόμων είναι σημαντικοί παράγοντες που ευνοούν την εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών στην Ασία, περιλαμβανομένου του κορονοϊού, δήλωσαν σήμερα ειδικοί στον τομέα της υγείας και του περιβάλλοντος. Σε παγκόσμιο επίπεδο περισσότεροι από 119.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στην Κίνα, ενώ πάνω από 4.200 έχουν πες εθάνει, σύμφωνα με έναν απολογισμό του Reuters. Οι κορονοϊοί είναι ζωονοσογόνες μολυσματικές ασθένειες, δηλαδή μεταδίδονται από τα ζώα στους ανθρώπους. Άλλα παραδείγματα αυτής της κατηγορίας ασθενειών είναι το Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο (SARS), το οποίο μεταδό

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»