Ο Μπούκουρας «έκαψε» τα όσα είπε ο Παναγιώταρος στη Δίκη της Χρυσής Αυγής

13:21 - 22/10/2019

Τους ισχυρισμούς του κατά δήλωσή του «κολλητού» του, Ηλία Παναγιώταρου, «έκαψε» με την απολογία του ο πρώην βουλευτής Κορίνθου της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας που απολογήθηκε μπροστά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απολογία Μπούκουρα: Πέρασα δεύτερη εφηβεία με το παρεάκι της Χρυσής Αυγής

Πριν τις εκλογές πέρασα την δεύτερη εφηβεία μου με το παρεάκι- Μετά ήμουν ξένο σώμα στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

«Ημουν νέος δεν ήξερα» είπε ο ναζιστής Παππάς στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Το... Τριώδιο και τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων επικαλέστηκε ο «υπαρχηγός» της νεοναζιστικής οργάνωσης στην απάντησή του για τις φωτογραφίες όπου εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά ακόμα και μαζί με το παιδί του The post «Ημουν νέος δεν ήξερα» είπε ο ναζιστής Παππάς στη δίκη της Χρυσής Αυγής appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Νότιος Όμιλος Super League 2: Με λυτρωτή τον σκόρερ Μάναλη η Κηφισιά συνεχίζει ακάθεκτη και πρώτη

Πώς να πλύνεις σωστά τα λαχανικά για να αφαιρέσεις τη βρωμιά και τα φυτοφάρμακα

Άρσεναλ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0: Κέφια στο «Emirates» με... εξορία των Reds από την τετράδα

F1 - Λεκλέρ: «Πολύ σημαντικό ότι ξεκινάμε τον αγώνα μπροστά από τις McLaren»

Πάφος - ΑΠΟΕΛ 2-1: Νίκη με «άρωμα» τίτλου για τους Παφίτες

Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Gazzetta: «Είμαι μπασκετμπολίστας και όχι σκόρερ, ανυπομονώ να ξαναπαίξω με την Εθνική το ερχόμενο καλοκαίρι!» (vid)