Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές το βίντεο με τον Κώστα Βουτσά και τον Φοίβο τα 4 χρόνια που έζησαν μαζί!

09:34 - 14/03/2020

Στο συγκινητικό βίντεο φαίνεται ο αγαπημένος ηθοποιός να έχει στην αγκαλιά του το γιο του, από την μέρα που γεννήθηκε μέχρι λίγο πριν ο Κώστας Βουτσάς μπει στο νοσοκομείο! The post Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές το βίντεο με τον Κώστα Βουτσά και τον Φοίβο τα 4 χρόνια που έζησαν μαζί! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραγίζει καρδιές το βίντεο της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά και τον Φοίβο για τα 4 χρόνια που έζησαν μαζί

Δεκαεπτά ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή... The post Ραγίζει καρδιές το βίντεο της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά και τον Φοίβο για τα 4 χρόνια που έζησαν μαζί appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ραγίζει καρδιές το βίντεο με τον Κ.Βουτσά και τον γιο του, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αλίκη Κατσαβού που ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, The post Ραγίζει καρδιές το βίντεο με τον Κ.Βουτσά και τον γιο του, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»