"Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω εγώ θα μείνω μέσα!": Νέο σποτ για τον κορωνοϊό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο (VIDEO)

08:57 - 14/03/2020

Το Υπουργείο Υγείας και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχουν επιστρατεύσει γνωστούς ηθοποιούς, παρουσιαστές και αθλητές, σε μια προσπάθεια να μεταδώσουν το μήνυμα και να πείσουν τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους. Στο νέο σποτ για τον κορωνοϊό πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: "Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ θα μείνω μέσα!". Το βίντεο κοινοποίησε ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έγραψε το εξής μήνυμα: "Μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγειά μας".

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω εγώ θα μείνω μέσα!”: Νέο σποτ για τον κορωνοϊό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο (video)

Το Υπουργείο Υγείας και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχουν επιστρατεύσει γνωστούς ηθοποιούς, παρουσιαστές και αθλητές, σε μια προσπάθεια να μεταδώσουν το μήνυμα και να πείσουν τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους. Στο νέο σποτ για τον κορωνοϊό πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Όσο ο ιός κυκλοφορεί […] The post “Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω εγώ θα μείνω μέσα!”: Νέο σποτ για τον κορωνοϊό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο (video) appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Κορωνοϊός: «Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ θα μείνω μέσα» - Νέο σποτ από την ΓΓ Πολιτική Προστασία

Παρουσιαστές και αθλητές έχουν επιστρατεύσει υπουργείο Υγείας και Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε μία προσπάθεια να πείσουν τους πολίτες να…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Το νέο σποτ για τον κορωνοϊό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο (video)

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

“Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω εγώ θα μείνω μέσα!”: Νέο σποτ για τον κορωνοϊό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο (video του Υπουργείο Υγείας)

Το Υπουργείο Υγείας και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχουν επιστρατεύσει γνωστούς ηθοποιούς, παρουσιαστές και αθλητές, σε μια προσπάθεια να μεταδώσουν το μήνυμα και να πείσουν τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.   Στο νέο σποτ για τον κορωνοϊό πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Όσο ο ιός ... The post “Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω εγώ θα μείνω μέσα!”: Νέο σποτ για τον κορωνοϊό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο (video του Υπουργείο Υγείας) appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο