Euroleague: Μέχρι τον Απρίλιο θα κρατήσει το «λουκέτο»
16:13 - 13/03/2020
Ο CEO της διοργανώτριας αρχής σε ανοιχτή του επιστολή γνωστοποίησε πως η αναστολή των αγώνων θα κρατήσει για περίπου ένα μήνα και η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί
Συγκεκριμένα, μέχρι τις 11 Απριλίου θα διαρκέσει η αναβολή των αγώνων στη Euroleague, όπως γνωστοποίησε σε ανοιχτή του επιστολή προς τον κόσμο ο CEO της διοργανώτριας αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου.
«Οι αγώνες μας θα ανασταλούν ως τις 11 Απριλίου 2020 και παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας τη σεζόν, που ως τώρα υπήρξε φανταστική», υποστήριξε ο Μπερτομέου.
Όπως αναφέρει ο Καταλανός παράγοντας «ελπίζουμε να “νικήσουμε” και να αρχίσουν και πάλι σύντομα οι διοργανώσεις. Η Euroleague θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr