Έκτακτες εκπομπές για τον κορωνοϊό με τον Νίκο Ευαγγελάτο ανακοίνωσε το Mega

11:54 - 12/03/2020

MEDIA  Δύο έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές με κύριο θέμα τον κορωνοϊό προγραμματίζει το MEGA με παρουσιαστή τον Νίκο Ευαγγελάτο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, οι δυο αυτές εκπομπές θα προβληθούν την Παρασκευή 13 Μαρτίου και την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 23:00. «Η ενημέρωση των τηλεθεατών γύρω από κάθε νέα εξέλιξη για τον ιό COVID-19 που έπληξε και την Ελλάδα, οι απόψεις και οι ψύχραιμες αποτιμήσεις των ειδικών, τα δεδομένα σε διεθνές επίπεδο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, ψηλά στην ατζέντα του ενημερωτικού τομέα του MEGA» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού. Κορωνοϊόςέκτακτες εκπομπέςΝίκος ΕυαγγελάτοςMegaHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Μπόμπα: Μιλά για τον κορονοϊό μετά την δημόσια ανακοίνωση ότι είναι θετική

Lamianow.gr Χριστίνα Μπόμπα: Μιλά για τον κορονοϊό μετά την δημόσια ανακοίνωση ότι είναι θετική Αργά το βράδυ της Τετάρτης (11/3/20) η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι είναι θετική στον κορονοϊό και τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, παρά το γεγονός ότι εκείνος βγήκε αρνητικός, μπαίνουν σε καραντίνα. «Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων […] Χριστίνα Μπόμπα: Μιλά για τον κορονοϊό μετά την δημόσια ανακοίνωση ότι είναι θετική Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Μιλά για τον κορονοϊό μετά την δημόσια ανακοίνωση ότι είναι θετική

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (11/3/20) η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι είναι θετική στον κορονοϊό και τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, παρά το γεγονός ότι εκείνος βγήκε αρνητικός, μπαίνουν σε καραντίνα. «Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)