«Χείμαρρος» ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Μόνο η ηλικία της δικαιολογεί όσα είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου» (βίντεο)

11:43 - 12/03/2020

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι μπαίνει για γυρίσματα στο Καφέ της Χαράς, με έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς που τον έχουμε δει μέχρι τώρα. Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τα χρήματα που έχει πάρει από guest εμφανίσεις του, για όσα είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου αλλά και για το πως παίρνουν τους ρόλους κάποιοι ηθοποιοί. “Θα κάνω γυρίσματα αυτόν τον καιρό. Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς, τώρα πια μπορώ να το πω. Θα μπω για λίγο. Πάντως, θα είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, εντελώς αντίθετος με αυτά που έχω κάνει με τον Χάρη Ρώμα σε άλλα έργα. Θα κάνω έναν πολύ περίεργο τύπο, σκοτεινό. Έχω πληρωθεί πολύ καλά για guest. Στη Νταντά είχα πάρει 5,000 ευρώ. Τώρα παίρνεις 500 – 600 ευρώ. Στεναχωρήθηκα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις