Ο Χ.Χατζηπαναγιώτης απαντά στα «καρφιά» της Α.Παναγιωτοπούλου: «Ποια είναι η πρόθεσή της δεν καταλαβαίνω;» (βίντεο)

08:57 - 12/03/2020

Μέσα από την κάμερα του «Ευτυχείτε» απάντησε με ευγένεια, έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για όσα δήλωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη. «Ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα» είχε σχολιάσει η Άννα Παναγιωτοπούλου για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”. Έτσι, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης απάντησε πως «δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το λέει αυτό η Άννα και μάλιστα δημόσια σε μια τηλεόραση. Δεν ξέρω την πρόθεση της. Δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι αυτή η πρόθεση. Δεν έχω να πω, να σχολιάσω κάτι. Να είναι καλ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις