Σινεμά... με την πεθερά του πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Χωρίς τη Μαρέβα (φωτο)

09:46 - 22/10/2019

Η Mαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο, τη Χίο και τη Πολωνία. Συγκεκριμένα ο παππούς της Ματίας Γκραμπόφσκι ήταν φαρμακοβιομήχανος στη Βαρσοβία. Ο πατέρας τη συνέχισε να ασχολείται με τη φαρμακευτική στο Λονδίνο ενώ παράλληλα διατηρούσε και τη γκαλερί Γκραμπόφσκι στη Μεγάλη Βρετανία. Η μητέρα της Ήβη Γόντικα ήταν κόρη του ναυπηγού παππού της Φιλίππου ο οποίος ήταν Αιγυπτιώτης από την Αλεξάνδρεια και ο πρώτος φοιτητής που σπούδασε στο Πανεπιστήμιο NewCastle του Λονδίνου. Στην Ελλάδα ήρθε το 1956 ενώ υπήρξε πρόεδρος του νορβηγικού νηογνώμονα Det Norske Veritas. Οι γονείς της Μαρέβα γνωρίστηκαν στην Ελβετία όπου σπούδαζαν και οι δυο Ιατρική.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι βουτιές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μεσσηνία (Photos)

Πολιτική  Την ευκαιρία να κάνει μπάνιο με φίλους του είχε το πρωί της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην παραλία της Καλογριάς. Ο κ. Μητσοτάκης βρισκόταν στην περιοχή από το Σάββατο το μεσημέρι, όπου έδωσε το παρών μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα στα εγκαίνια της οικίας του Πάτρικ Λη Φέρμορ, ενώ στη συνέχεια διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Καρδαμύλης. Σύμφωνα με το tharrosnews, ο κ. Μητσοτάκης έδειχνε να απολαμβάνει το μπάνιο του στη γνωστή παραλία, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που συνομίλησαν μαζί του. Όταν βγήκε από τη θάλασσα, μάλιστα, πλησίασε μια παρέα νέων που έκπληκτη είδαν τον πρωθυπουργό να φτάνει κοντά της και τελικά να τα λένε για ώρα.   ΜητσοτάκηςμπάνιοΚαρδαμύληHas video:&

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Στο θέατρο με την πεθερά του Ήβη Γόντικα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Παρακολούθησαν την ειδική προβολή της ταινίας «Ορεινές Συμφωνίες» για τη ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στην 7η Μπιενάλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τα δώρα που του έκαναν

Στάση στη …”στάση” (είναι ο τίτλος του κεντρικού θεματικού άξονα των εκτιθέμενων έργων) της “7ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης” – στους χώρους του MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης-Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (εντός ΔΕΘ-HELEXPO), έκανε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έφτασε στις 17.40 στο Μουσείο (πρώην Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης) όπου φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος της “Μπιενάλε” (η διοργάνωση εγκαινιάστηκε την περασμένη The post Στην 7η Μπιενάλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τα δώρα που του έκαναν appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις