Σπύρος Παπαδόπουλος: Τι είπε για την περιπέτεια με τον καρκίνο (VIDEO)

08:06 - 10/03/2020

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ο καλεσμένος του «Ενώπιος Ενωπίω» της Δευτέρας με τον Νίκο Χατζηνικολάου. «O καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Έχω δουλειές τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ» είπε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν σοκαρίστηκα, όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου, μου το είπε λίγο χοντρά. "Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει δύο τρεις μήνες το πολύ και έφυγες" έτσι μου το είπε. Είπα ΟΚ μέχρι εδώ ήτανε». Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει για τη μάχη του με τον καρκίνο- ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, θυμήθηκε την μεγάλη περιπέτεια υγείας του και τον απότομο τρόπο, με τον οποίο πληροφορήθηκε από τους γιατρούς τις πιθανότητες να πεθάνει.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τι είπε για την περιπέτεια με τον καρκίνο

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ο καλεσμένος του «Ενώπιος Ενωπίω» της Δευτέρας με τον Νίκο Χατζηνικολάου. «O καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Έχω δουλειές τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ» είπε ο γνωστός ηθοποιός και

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την περιπέτεια της υγείας του- Είπα: "Ο καρκίνος τη δουλειά του κι εγώ τη δικιά μου"

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός  μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει, με τον καρκίνο. "  

Διαβάστε το στο entertv.gr

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο | Video

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίων και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης: για τη φτώχεια όταν ήταν μικρός, τη ζωή του σε μοναστήρι και τη σχέση του με τη θρησκεία αλλά και τη μάχη με τον καρκίνο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για όλα. Για τα […] Το άρθρο Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο | Video εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν έχω δει ποτέ τους Απαράδεκτους»

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής άνοιξε τη καρδιά του στον Νίκο Χατζηνικολάου μιλώντας τόσο για την καριέρα του όσο και για τη μάχη ου έδωσε με τον καρκίνο.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο