Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αποκλεισμό στη Μαδρίτη: «Είναι απογοητευτικό, γιατί ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα»

17:36 - 29/04/2025

Μετά το Monte Carlo Masters, ο Λορέντσο Μουζέτι νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά και στο Madrid Open, επικρατώντας του Έλληνα πρωταθλητή με 2-0 σετ [7-5, 7-6 ... To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αποκλεισμό στη Μαδρίτη: «Είναι απογοητευτικό, γιατί ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κέλι Όσμπορν: Το αντίο στον πατέρα της, Όζι Όσμπορν με στίχους από το «Changes» – «Έχασα τον καλύτερο μου φίλο»

Χανιά: «Παλέψαμε να μην διασωληνωθεί» το 2,5 ετών παιδί που ήπιε πετρέλαιο λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

Ταξιδεύοντας από νησί σε νησί – Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ με ένα μόνο κλικ στον υπολογιστή ή στο κινητό μας

Ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα: Ξεκινούν οι συνομιλίες με την Ευρώπη στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω εντάσεων

Γκόραν Ιβανίσεβιτς: «Τίποτα δεν θα αλλάξει για τον Στέφανο Τσιτσιπά αν δεν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στο μυαλό του»

Ηράκλειο: «Ήταν μελανιασμένο» το βρέφος που πνίγηκε από σουβλάκι λέει αυτόπτης μάρτυρας