Θεσσαλονίκη: Ένας 44χρονος είχε εμμονή με τη γειτόνισσά του – «Μου έλεγε ότι συνευρίσκομαι ερωτικά με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα»

14:46 - 29/04/2025

Εμμονή με την 51χρονη γειτόνισσά του είχε ένας 44χρονος στη Θεσσαλονίκη. Μετά από μήνυση σε βάρος του, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης. Ο ... To άρθρο Θεσσαλονίκη: Ένας 44χρονος είχε εμμονή με τη γειτόνισσά του – «Μου έλεγε ότι συνευρίσκομαι ερωτικά με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ντέμη Γεωργίου: Συγκινεί η ανάρτηση πρώην της έναν χρόνο μετά τον θάνατό της – «Ήμουν η τελευταία σου κλήση που έχασα»

Μάρκο Νίκολιτς για ΑΕΚ: «Χρειαζόμαστε χρόνο, θα προχωρήσουμε στην ανανέωση της ομάδας»

Ο Χρήστος Τζόλης «υπέγραψε» με γκολ και ασίστ το Super Cup του Βελγίου για την Κλαμπ Μπριζ

Αγία Παρασκευή: Η 43χρονη αρνείται την δολοφονία του Πολωνού καθηγητή – «Ήθελε να έχει μεγαλύτερη επαφή με τα παιδιά τους»

Κατεχόμενα: Σε τριήμερη κράτηση οι 5 Ελληνοκύπριοι που συνελήφθησαν για «κατασκοπεία» και «παραβίαση απαγορευμένης στρατιωτικής περιοχής»

Κερατσίνι: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δυο 13χρονους – Τον έναν τον χαράκωσαν στο πρόσωπο