Ηράκλειο: Αίτημα του δημάρχου να κηρυχθούν οι Βούτες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των ρωγμών – Το φρικιαστικό σενάριο της καθίζησης

06:46 - 28/04/2025

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως βρίσκεται το μυστήριο φαινόμενο που εκδηλώθηκε στο χωριό Βούτες του Ηρακλείου Κρήτης, όπου κάτοικοι της περιοχής είδαν από τη μια ... To άρθρο Ηράκλειο: Αίτημα του δημάρχου να κηρυχθούν οι Βούτες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των ρωγμών – Το φρικιαστικό σενάριο της καθίζησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Απολύθηκε ο οδηγός ταξί που χτύπησε 21χρονη στη Θεσσαλονίκη – «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του», τονίζει το θύμα

Καιρός αύριο: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα με το θερμόμετρο να φτάνει τους 44 βαθμούς Κελσίου

Γιουσούφ Γιαζίτσι: «Ακόμα και μετά τον τραυματισμό, μου φέρονται σαν βασιλιά στον Ολυμπιακό»

Ιωάννα Τούνη: «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος έβλεπε εμένα και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ως ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι»

Ανατροπή με Κωνσταντέλια: Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή για ανανέωση και παραμονή στον ΠΑΟΚ

Βάσεις 2025: Τέλος η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους – Ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ