Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Παρίσι: Εικόνες από το ρομαντικό ταξίδι στην Πόλη του Φωτός

00:37 - 28/04/2025

Ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι απολαμβάνουν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το πασίγνωστο ζευγάρι συνεχίζει τις κοινές εξορμήσεις στο εξωτερικό, διαψεύδοντας τις φήμες ... To άρθρο Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Παρίσι: Εικόνες από το ρομαντικό ταξίδι στην Πόλη του Φωτός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μελίνα Ασλανίδου: Δεν ξέρω αν θα με βλέπατε στο θέατρο, αλλά είναι σίγουρα κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αλάσκα: Η ιστορική χειραψία και οι συνομιλίες για την Ουκρανία

Θερμή χειραψία Τραμπ και Πούτιν στην Αλάσκα – Ο Αμερικανός πρόεδρος τον χειροκρότησε και έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο

Φωτιά στη Λέσβο, η τρίτη μέσα σε λίγες ώρες στο νησί – Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Χριστίνα Παππά για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν πήγα να καταθέσω ούτε υπέρ ούτε κατά – Πήγα να πω αυτό που έχω ζήσει εγώ, σαν Χριστίνα»

Ηλεία: «Δεν έχει αφήσει σπίτι που να μην έχει κλέψει» λέει η γυναίκα για τον διαρρήκτη που της άρπαξε κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ