Λευτέρης Πολυχρόνης: «Δεν συγχωρώ την προδοσία, έχω χάσει φίλους»

22:39 - 27/04/2025

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Παιχνίδια Εκδίκησης», ο Λευτέρης Πολυχρόνης μίλησε στους Weekenders για την προδοσία και τις φιλίες που έχει χάσει. «Δεν συγχωρώ την προδοσία, έχω προσπαθήσει να τη συγχωρήσω, αλλά στην πορεία αποδεικνύεται ότι όταν υπάρχει προδοσία, είναι μία ένδειξη κακού. Σπάει το γυαλί. Έχω χάσει φίλους σε αυτή τη ζωή. Δυστυχώς φεύγω.» είπε ο ηθοποιός. «Όταν πια έχει χάσει ο άλλος την εκτίμησή μου και τον θαυμασμό μου… Εμένα μου αρέσει να θαυμάζω και να εκτιμώ τους ανθρώπους που έχω γύρω μου. Αν πάψω να το κάνω, μετά δεν μπορώ να κάνω και παρέα.» τόνισε ο Λευτέρης Πολυχρόνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Σεμνός, τρυφερός – Καλό ταξίδι»: Το «ταίρι» του Γεράσιμου Μιχελή στο «Παρά Πέντε» τον αποχαιρετά

Νέες αποχωρήσεις στην ΑΕΚ με απόφαση Νίκολιτς – Έχει μόνο Αγγελόπουλο, ψάχνει 4!

Ισραηλινοί πέρασαν τα σύνορα με τη Συρία – Επιχείρηση του στρατού για την επιστροφή τους

Μεγάλη φωτιά στο Σκαλοχώρι Λέσβου – Πνέουν ισχυροί άνεμοι, «σηκώθηκαν» εναέρια μέσα

Ένοχος ο δημοσιογράφος για απόπειρα εκβίασης της Ζέττας Μακρή – Καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή

Φωτιά στο Κιλκίς, στην περιοχή Λιθωτό – Επιχειρούν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο