O Γιάννης Σαρακατσάνης αποκαλύπτει: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί, δεν πιστεύω στον Θεό»
12:45 - 09/03/2020
Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Γιάννης Σαρακατσάνης, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου του και αποκάλυψε πως με...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Σαρακατσάνης: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί! Δεν πιστεύω στον Θεό»
Τι αποκάλυψε ο σύζυγος της Αλεξάνδρας Ούστα για την γέννηση του γιου του.
The post Γιάννης Σαρακατσάνης: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί! Δεν πιστεύω στον Θεό» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΈλληνας ηθοποιός: ««Δε νομίζω να βαφτίσουμε το παιδί γιατί δεν πιστεύω στον Θεό» (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν μερικές ημέρες.
The post Έλληνας ηθοποιός: ««Δε νομίζω να βαφτίσουμε το παιδί γιατί δεν πιστεύω στον Θεό» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΓ.Σαρακατσάνης: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί - Δεν πιστεύω στον Θεό» (βίντεο)
Ο Γιάννης Σαρακατσάνης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις και υποστήριξε πως δεν σκοπεύει να βαφτίσει το παιδί του.
Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν μερικές ημέρες. Η ηθοποιός γέννησε ένα αγοράκι στις 21 Φεβρουαρίου έχοντας κοντά της τους στενούς της συγγενείς και τον σύζυγό της. Ο ευτυχισμένος πατέρας μίλησε για το θαύμα που έζησε και αποκάλυψε ότι μάλλον δεν θα βαφτίσουν το παιδί γιατί δεν πιστεύει στον Θεό.
«Δε νομίζω να κάνουμε βαφτίσια. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στον Θεό, έτσι όπως αυτό γίνεται στην εκκλησία. Πιστεύω σε ένα βαθύτερο και υψηλότερο νόημα στη ζωή, αλλά όχι με την έννοια του χριστιανικού Θεού. Οπότε μι
Διαβάστε το στο pronews.grΓιάννης Σαρακατσάνης: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί! Δεν πιστεύω στον Θεό»
Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση του ερχομού του πρώτου παιδιού της...
Γιάννης Σαρακατσάνης: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί! Δεν πιστεύω στον Θεό» - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
Διαβάστε το στο daddy-cool.gr