Γενέθλια για την Πέγκυ Ζήνα! Οι τρεις τούρτες και η τρυφερή αγκαλιά με την κόρη της [pics]

09:00 - 09/03/2020

Η Πέγκυ Ζήνα είχε γενέθλια χθες και δεν σταμάτησε να σβήνει τούρτες! Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος της, Γιώργος Λύρας μέσα από το Instagram. The post Γενέθλια για την Πέγκυ Ζήνα! Οι τρεις τούρτες και η τρυφερή αγκαλιά με την κόρη της [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέγκυ Ζήνα: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της και η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Η Πέγκυ Ζήνα είχε τα γενέθλια της στις 8 Μαρτίου μαζί και γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η τραγουδίστρια έλαβε χιλιάδες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US