Ρόδος: Πρόταση καταπέλτης της εισαγγελέως για την Πολεοδομία – «Ξεγυμνώνει» τις προσφυγές για την εγγύηση αποκαλύπτοντας τεράστιες περιουσίες

07:09 - 18/04/2025

Με μια συντριπτική πρόταση καταπέλτη, που διαβιβάστηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου σχετικά με το σκάνδαλο στην Πολεοδομία, η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών του νησιού Μαρία Αγγελούδη, απορρίπτει ... To άρθρο Ρόδος: Πρόταση καταπέλτης της εισαγγελέως για την Πολεοδομία – «Ξεγυμνώνει» τις προσφυγές για την εγγύηση αποκαλύπτοντας τεράστιες περιουσίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σαντορίνη: Σύγκρουση δύο τζετ σκι – Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο Αμερικανίδες τουρίστριες

Γιάννης Μπέζος: Δεν φοβάμαι κανέναν για να αμυνθώ, δεν θέλω να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι

Φρουτ παντς με ροδάκινο, ρούμι και τζίντζερ

Υεμένη: Ανήλικες «νύφες», ακόμη και 8 ετών, αναγκάζονται να παντρευτούν με πολύ μεγαλύτερους άντρες

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Πάντα θα βρεθεί κάποιος που θα αποδώσει την όποια δουλειά μου στο ότι είμαι ο εγγονός αυτού του σπουδαίου ηθοποιού»

Εθνική πόλο ανδρών: Οι δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες της Ελλάδας, για να πάει στα πέναλτι το ματς με το Μαυροβούνιο