Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Το ανακάλυψα στα 35 μου, έκανα πέρα τους φίλους μου»

18:42 - 17/04/2025

«Με γνωρίζουν ως άνθρωπο, δεν χρειάστηκε να το επικοινωνήσω μαζί τους», δήλωσε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. Ο Δημήτρης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Π.Ο.Π. Μαγειρική του Ανδρέα Λαγού στην ΕΡΤ1, αναφέρθηκε στις γνώσεις που απαιτήθηκαν για να διακριθεί στο χώρο του, οι οποίες συνοδεύτηκαν από πολλές προσωπικές θυσίες. «Δεν βλέπω τον πελάτη ως έναν απλό καταναλωτή. […] Το άρθρο Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Το ανακάλυψα στα 35 μου, έκανα πέρα τους φίλους μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 1-0: Τρίτη θέση για τους Θεσσαλονικείς – Συγκίνηση στο αντίο του Βιεϊρίνια

Χαμάς: Απελευθερώνει τον Ισραηλινοαμερικανό όμηρο Ίνταν Αλεξάντερ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αποκάλυψη που σοκάρει 28 χρόνια μετά το θάνατό της – Ποιος θεωρούσε ότι της διέλυσε το γάμο – Δεν ήταν η Καμίλα

Ζέτα Μακρυπούλια: Η εξομολόγηση για τις στιγμές που απομονώθηκε για να αντέξει τη δημοσιότητα – «Πάνω από 20 χρόνια διαχειριζόμουν αυτές τις καταστάσεις» [βίντεο]

Τεράστια γκάφα: Μεγάλη αεροπορική εταιρεία σέρβιρε αλκοόλ σε 3χρονο – Τι αποκάλυψε ο μικρός

Σκάνδαλο στο Λευκό Οίκο: Έτοιμος να δεχτεί ένα υπερπολυτελές αεροπλάνο ως δώρο ο Τραμπ – Το Κατάρ ο… δωροθέτης