Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Όταν η κόρη μου θα δημοσιεύσει κάτι που δεν θέλω στα social media, θα της πω να το σβήσει»

13:37 - 17/04/2025

«Της επιτρέπω να έχει social media, δυστυχώς, ναι, αν και δεν θα ήθελα», παραδέχεται ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, που πρωταγωνιστεί εδώ και τέσσερα χρόνια στην επιτυχημένη ... To άρθρο Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Όταν η κόρη μου θα δημοσιεύσει κάτι που δεν θέλω στα social media, θα της πω να το σβήσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Eurovision 2025: Μία άλλη Klavdia στο τέλος της «Αστερομάτας» – Η στιλιστική ανατροπή με το μαύρο φόρεμα που γίνεται λευκό

Big Brother: Εντάσεις, παραβάσεις κανόνων και ποινή στον Δημήτρη Μπίτζιο – Τι θα δούμε απόψε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Υπόθεση Ζιζέλ Πελικό στη Βρετανία: «Σε ναρκώνω, σε βιάζω και βγάζω γυμνές φωτογραφίες σου εδώ για χρόνια»

Eurovision 2025: Έτοιμη η Klavdia με την «Αστερομάτα» για τον αποψινό B΄Ημιτελικό – Το επιβλητικό ρούχο και η εκπληξη επί σκηνής

Άλιμος: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον μελαχρινό άνδρα να κρατά αγκαλιά το 6 μηνών βρέφος ενώ βγαίνει από το σούπερ μάρκετ

ΑΕΚ: Στο κάδρο ο Κλέιτον Σαντάνα της Φλαμένγκο, ματιές και στον Μοχάμεντ Καμαρά