Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου γνώρισε σε ηλικία 5 ετών έναν νέο μου σύντροφο και..» – Τι αποκαλύπτει για την αντίδραση του γιου της; [βίντεο]

12:14 - 16/04/2025

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στο podcast της για τη στιγμή που ο γιος της, σε ηλικία 5 ετών, γνώρισε έναν νέο σύντροφό της. Την περιέγραψε ως την πιο αγριευτική εμπειρία της ζωής της και τόνισε πως είναι λάθος να νομίζουμε ότι τα μικρά παιδιά δεν καταλαβαίνουν. «Δε θυμάμαι κάτι πιο αγριευτικό από αυτό. Όταν ο […] Το άρθρο Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου γνώρισε σε ηλικία 5 ετών έναν νέο μου σύντροφο και..» – Τι αποκαλύπτει για την αντίδραση του γιου της; [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Έναρξη διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την απόσπαση εκπαιδευτικών στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία

Αιματηρή επίθεση στο Πακιστάν: Ένοπλοι απήγαγαν και εκτέλεσαν εν ψυχρώ 9 επιβάτες

Καλοκαίρι στην Κερκίνη ένα ζωντανό σκηνικό φυσικής αρμονίας

Αγαπηδάκη: Έρχονται δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία και εφαρμογή για άσκηση και συμπεριφορές υγείας – Κινητές μονάδες εξετάσεων σε όλη τη χώρα

Ντιτρόιτ: Κηδεία με… βροχή χρημάτων – Η τελευταία επιθυμία ενός 58χρονου άνδρα [βίντεο]

Συντάξεις Αυγούστου 2025: Δείτε πότε θα πληρωθείτε