Ισραήλ: Σε αναμονή της απάντησης για εκεχειρία από τη Χαμάς

10:41 - 15/04/2025

Η Χαμάς θα απαντήσει “πολύ πιθανόν” “εντός 48 ωρών” στην ισραηλινή πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο υψηλόβαθμος αξιωματούχος του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος. “Η Χαμάς θα διαβιβάσει πολύ πιθανόν την απάντησή της στους μεσολαβητές ενός 48 ωρών, καθώς το κίνημα εξακολουθεί να διεξάγει εμπεριστατωμένες διαβουλεύσεις”, δήλωσε ο […] Το άρθρο Ισραήλ: Σε αναμονή της απάντησης για εκεχειρία από τη Χαμάς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: «Πόλεμος» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τη γνησιότητα των βίντεο – «Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτογελοιοποιείται»

Συναγερμός στη Γαλλία: Απόπειρα κλοπής ρολογιού στις Κάννες – Το φορούσε μέλος Καταριανής βασιλικής οικογένειας αξίας – «Ζαλίζει» η αξία του

Καταδικάζει τον Ερντογάν το Υπουργείο Εξωτερικών: Παράνομη η μετάβαση στα Κατεχόμενα – Αποκαλυπτικός των τουρκικών προθέσεων

F1: Λάντο Νόρις ο νικητής στο χάος του Μαϊάμι Sprint

«Κατακεραυνώνει» τον Light ο Σκέρτσος – «Απαράδεκτοι οι στίχοι, να αποσυρθεί άμεσα το περιεχόμενο από τις πλατφόρμες» [βίντεο]

Πρίγκιπας Χάρι για Κάρολο: «Ο πατέρας μου δεν μου μιλάει – Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχει ακόμη»