Χειροποίητες πίτες για σουβλάκι
07:02 - 14/04/2025
Η πίτα για σουβλάκι, τουλάχιστον όπως την ξέρουμε σήμερα, επινοήθηκε από Έλληνες φουρνάρηδες τη δεκαετία του ’40, ενώ οι πρώτοι φούρνοι που ξεκίνησαν τη μαζική παραγωγή τους ήταν στη Νίκαια τη δεκαετία του ’50. Έκτοτε, κάθε γενιά τιμά αυτό το αναπόσπαστο μέρος του ελληνικού street food κι εμείς φέρνουμε την υγιεινή, σπιτική εκδοχή της πίτας, ώστε να την απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές. Εξάλλου, εκτός από το να «τυλίξετε» σουβλάκι, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και ως βάση για πίτσα. Υλικά (8-10 τεμάχια) Εκτέλεση Διατροφική αξία ανά πίτα *Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr