Χειροποίητες πίτες για σουβλάκι

07:02 - 14/04/2025

Η πίτα για σουβλάκι, τουλάχιστον όπως την ξέρουμε σήμερα, επινοήθηκε από Έλληνες φουρνάρηδες τη δεκαετία του ’40, ενώ οι πρώτοι φούρνοι που ξεκίνησαν τη μαζική παραγωγή τους ήταν στη Νίκαια τη δεκαετία του ’50. Έκτοτε, κάθε γενιά τιμά αυτό το αναπόσπαστο μέρος του ελληνικού street food κι εμείς φέρνουμε την υγιεινή, σπιτική εκδοχή της πίτας, ώστε να την απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές. Εξάλλου, εκτός από το να «τυλίξετε» σουβλάκι, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και ως βάση για πίτσα. Υλικά (8-10 τεμάχια) Εκτέλεση Διατροφική αξία ανά πίτα *Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Λευκός Οίκος ψάχνει νέο υπουργό Άμυνας – «Κάηκε» ο Χέγκσεθ μετά τη διαρροή για την επίθεση στους Χούθι

Μπακούλας, Σίνα, Καλογερόπουλος και… Μασούρας πίσω στον Ολυμπιακό – Τέλος οι Μπιέλ και Κεϊτέ

Ακρωτηριάστηκε σε δύο δάχτυλα ο Άρης Μουγκοπέτρος – Κροτίδα εξερράγη στα χέρια του

Όταν ο Σταλόνε έπαιξε… μποξ με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατρικανό – «Μεγαλώσαμε με τις ταινίες σας» του είχε πει ο ποντίφικας

Μαρία Σολωμού: Έκανε Πάσχα σε παραλία της Σαντορίνης 

Άρης Πορτοσάλτε: «Φέτος είχα μια πρωτόγνωρη εμπειρία στη ζωή μου, δεν το είχα ξαναζήσει αυτό»