Η Αναστασία Γιάμαλη για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Είμαι διαθέσιμη για τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι, δεν αποφασίζω εγώ»

10:36 - 11/04/2025

Για τα δημοσιεύματα που λένε ότι την επόμενη τηλεόραση σεζόν πρόκειται να αναλάβει στο MEGA την παρουσίαση μίας άλλης εκπομπής μίλησε η Αναστασία Γιάμαλη, βάζοντας ... To άρθρο Η Αναστασία Γιάμαλη για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Είμαι διαθέσιμη για τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι, δεν αποφασίζω εγώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πάτρα: Πανικό σε τράπεζα προκάλεσε όπλο μέσα σε σακούλα –  Ανήκε σε ηθοποιό για θεατρική παράσταση

Μάικ Τζέιμς: «Να έρθω στον Παναθηναϊκό και να παίζουμε όλοι 12 λεπτά; Όχι ευχαριστώ, με τίποτα»

Κυριακή Γρίβα: Απορρίφθηκε το αίτημα να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών μετά την εκτόξευση μπουκαλιού από τον δικηγόρο

58χρονος χτύπησε με σκεπάρνι τον συνάδελφό του στη Μάνδρα: Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα, άφαντος ο δράστης

Λούκα Ιβάνουσετς: Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Φέγενορντ για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό

Μεταναστευτικό: Πέρασε η τροπολογία για την αναστολή ασύλου με 177 «Ναι» – «Έχουμε σύνορα και θα τα προστατεύσουμε»