Πάσχα: Μια πεντανόστιμη συνταγή από τον Πέτρο Συρίγο για τσουρέκια

05:23 - 10/04/2025

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης οι γυναίκες ζυμώνουν τσουρέκια. Γιατί, όμως, φτιάχνουμε τσουρέκια το Πάσχα; Τα τσουρέκαια είναι ο εξελιγμένος τύπος του πασχαλινού ψωμιού, της Λαμπροκουλούρας ή του Λαμπρόψωμου. Το όνομα “τσουρέκι” προέρχεται από την Τουρκική λέξη “corek” που αναφέρεται σε οποιοδήποτε ψωμί είναι φτιαγμένομε ζύμη που περιέχει μαγιά, ενώ υπάρχουν πολλά είδη corek, τόσο […] Το άρθρο Πάσχα: Μια πεντανόστιμη συνταγή από τον Πέτρο Συρίγο για τσουρέκια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρεσιτάλ με το MasterChef – Στο X κράζουν κριτές και κλίκες, στην τηλεθέαση σαρώνει

Γιώργος Κιμούλης: Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας και τη διαγραφή του από το ΣΕΗ, μιλά για πρώτη φορά σε τηλεοπτική συνέντευξη [βίντεο]

Labubu: Εξοργισμένοι καταναλωτές – Αποσύρονται οι viral κούκλες από τα ράφια – Φρενίτιδα και επεισόδια έξω από τα καταστήματα

ΗΠΑ: Νεκρός γνωστός μουσικός στο αεροπορικό δυστύχημα στην Ιντιάνα

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Παρασκευή 23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πάνω από 30% η ΝΔ – Ντέρμπι ΠΑΣΟΚ – Κωνσταντοπούλου