Ελένη Φουρέιρα: «Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεράι και είμαι υπερήφανη για την καταγωγή μου»

13:45 - 08/04/2025

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αλβανία και για τον εκφοβισμό που δέχθηκε λόγω της καταγωγής της, όταν ήρθε στην Ελλάδα. “Ήρθα 8 χρονών στην Ελλάδα. Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια, όπως ήταν ο [...] Το άρθρο Ελένη Φουρέιρα: «Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεράι και είμαι υπερήφανη για την καταγωγή μου» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Το γεφύρι του Μανώλη «χάνεται» κάτω από τη λίμνη τον χειμώνα και ξαναεμφανίζεται κάθε καλοκαίρι

Πώς μιλούσαν στα ’80s; 10 εκφράσεις που έχουν αλλάξει ή ξεχαστεί με τον χρόνο

Αυστραλός βρήκε ευρηματική λύση για το παράνομο παρκάρισμα, εμπνευσμένη από την Ελλάδα

Ένα σημείο στο σπίτι που συχνά παραμελείται και μπορεί να επηρεάζει τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας

Πώς να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας πριν το μακιγιάζ για καλύτερο αποτέλεσμα

Η πρακτική λειτουργία που υπάρχει στην τάπα του ρεζερβουάρ και δεν προσέχουν οι περισσότεροι οδηγοί