Δεν επιλέγω πολυτέλειες –Προτιμώ να χτίσω σχολεία, να παρέχω ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα σε φτωχούς

13:09 - 08/04/2025

Αναρωτιέμαι, γιατί να θέλω 10 Ferrari, 20 ρολόγια με διαμάντια και πολλά ταξίδια με αεροπλάνα; Τι θα ωφελήσουν εμένα και τον κόσμο; Εγώ ήμουν πεινασμένος, δούλεψα σκληρά, επέζησα απο τους πολέμους, έπαιζα ξυπόλυτος ποδόσφαιρο, δεν είχα παιδικά παιχνίδια και πολλά άλλα πράγματα, αλλά σήμερα με αυτά που κερδίζω χάρη στο ποδόσφαιρο, μπορώ να βοηθήσω τους [...] Το άρθρο Δεν επιλέγω πολυτέλειες –Προτιμώ να χτίσω σχολεία, να παρέχω ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα σε φτωχούς εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Κορίτσι μπήκε στο νερό για να σώσει γατάκι που είχε παγιδευτεί – Η πράξη της συγκίνησε το διαδίκτυο

Απρόσμενη στιγμή: Ο Trannos τραγουδά Χριστοδουλόπουλο – Πώς αντέδρασε το κοινό

Γυναίκα ανακαίνισε την κουζίνα της με 230 ευρώ και εντυπωσίασε με το αποτέλεσμα

Το μπάνιο της Νατάσας Θεοδωρίδου με ροζ μάρμαρο και μίνιμαλ αισθητική εντυπωσιάζει με το στιλ του

Γυναίκα μοιράζεται τις ασκήσεις που την βοήθησαν στη βελτίωση της φυσικής της κατάστασης και την απώλεια βάρους

Το γεφύρι του Μανώλη «χάνεται» κάτω από τη λίμνη τον χειμώνα και ξαναεμφανίζεται κάθε καλοκαίρι