Έρευνα για την κατανάλωση αλκοόλ: H Ελλάδα καταγράφει τη μεγαλύτερη ποσοστιαία μείωση από το 2010 έως το 2020 σε ευρωπαϊκό επίπεδο

19:27 - 06/04/2025

Η Γερμανία (10,6 λίτρα) κατέγραφε το 2020 την υψηλότερη ποσότητα κατανάλωσης αλκοόλ, μεταξύ των "Big Four" της ΕΕ όσον αφορά την οικονομία και τον πληθυσμό

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Καρτέλ κοκαΐνης στην Αργολίδα: Μετανιωμένος ο ποδοσφαιριστής - "Η εμπλοκή μου στηρίχτηκε για κάλυψη δικών μου αναγκών, ως χρήστης ναρκωτικών"

Γιώργος Παπαδόπουλος: Το άβολο περιστατικό με θαυμάστρια - "Ένα κορίτσι είχε μπει στο καμαρίνι μου και άρχισε να γδύνεται"

Κλιμάκωση εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Μεξικού: Οι δασμοί 21% από Τραμπ στις ντομάτες και η αντίδραση της μεξικανικής κυβέρνησης - "Θα πληρώσουν ακριβά για σαλάτες και κέτσαπ"

Ματ Ντέιμον: Ημίγυμνος σε κρουαζιέρα στην Ιταλία εν μέσω γυρισμάτων της "Οδύσσειας"

Εγνατία Οδός: Aδύνατη η αναγνώριση των δύο σορών που μεταφέρθηκαν στο "Μαμάτσειο" - Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Γάζα: Στο "σημείο μηδέν" ξανά οι προσπάθειες για εκεχειρία - Η Χαμάς απέρριψε την τελευταία πρόταση του Ισραήλ